Pozdrav kodashi xD Nakon dugog rada, konacno sam zavrsio novi COD:MW3 MOD. A evo i male prezentacije tog novog COD:MW3 MOD-a.
Opis :
Ovaj MOD sadrzi 130 predmeta, 100 klasa (sa puno Premium klasa), KillStreak, VIP MOD, Frakcioni meni za klase, beskonacno levela, nove puske, Shop sa puno item-a.
Komande :
Cvarovi :Code:/klasa | /klase | /class - Otvara meni za biranje klase. 1. Obicne, 2. Premium (Frakcioni meni) /opis | info | /opisklase | /classinfo | /infoklase - Opis klasa /predmet | /item - Opis predmeta /drop | /izbaci - Baca predmet /reset - Restartuje levele /prodaj - Prodaje predmet /spam - Ugasite/Ukljucite spam poruke ( Da otvoris Shop kucaj /shop, Da izaberes klasu kucaj /klasa ... ) /vips - Lista VIP igraca /vip - Otvara MOTD prozor sa informacijama o VIP-u /snickers - Kupuje Snickers iz Shop-a /aspirin - Kupuje Aspirin iz Shop-a /morfijum - Kupuje Morfijum iz Shop-a /slucajni - Kupuje Slucajni izbor iz Shop-a /snaga - Kupuje Snagu iz Shop-a /exp - Kupuje Iskustvo iz Shop-a /superexp - Kupuje Super iskustvo iz Shop-a /extraexp - Kupuje Extra iskustvo iz Shop-a /bombe - Kupuje Bombe iz Shop-a /rakete - Kupuje Rakete iz Shop-a /mine - Kupuje Mine iz Shop-a /dinamiti - Kupuje Dinamite iz Shop-a itd. ...... Admin komande: /dodaj - Dodaje predmet izabranom igracu cod_lvl "Nick" "Level" - Dodaje igracu odredjeni broj level-a
Frakcioni meni za klase izgleda ovako :Code:cod_killxp 50 - Koliko EXP da igrac dobije za kill cod_bombxp 100 - Koliko EXP da igrac dobije za postavljenu/skinutu bombu cod_headexp 20 - Koliko EXP da igrac dobije za HeadShot cod_winxp 100 - Koliko EXP da dobiju svi igraci iz team-a za pobedu cod_komplet_time 3 - Koliko vremena za lecenje osobe ? cod_komplet_hp 100 - Koliko HP da dobije igrac nakon lecenja ? cod_komplet_rastojanje 100 - Maksimalno rastojanje za uticanje kompleta prve pomoci -= VIP =- money_per_damage 5 - Koliko para da dobija VIP za damage ? money_kill_bonus 100 - Koliko para da dobija VIP za ubistvo ? money_hs_bonus 50 - Koliko para da dobija VIP za HeadShot ? amx_vip_hp 20 - Koliko HP da dobija VIP za ubistvo ? amx_vip_hp_hs 10 - Koliko HP da dobija VIP za HeadShot ? amx_vip_max_hp - Koliko da bude maksimalni HP VIP-a ? vip_active 1 - Da li da bude upaljen VIP MOD ? 1 - Da , 0 - Ne menu_active 1 - Da li da bude upaljen meni za puske VIP-a ? 1 - Da , 0 - Ne
Updates :
Code:05.10.2011. : Dodate precice ka kupovini iz Shop-a.
Ovde mozete postaviti sva pitanja vezana za ovaj COD:MW3 MOD.
TEST IP mozete dobiti u PM, samo u ovoj temi napisite da zelite TEST IP.
Cena po dogovoru
Po zelji mogu da Vam dodam jos klasa, predmeta, itema itd.
Uz kupljeni MOD, dobijate besplatan update MOD-a kada izadje nova verzija.

Reply With Quote